Tuesday, 27 December 2011

27.12

okay today jejalan dengan nazirul , dia kata nak ambil aku pkol 12 tengah hari , dah siap semua ni but pkol 2 baru dia ambil , cair make up aku hahah .
mula mula kami ke de garden nak beli tutti frutti , ok la , pegi beli kan lepas tu jejalan kat de garden and then naik kereta balik untuk ke jj , dalam kereta aku letak la tutti frutti depan aku , bila nazirul corner je OMGG !! :O ais krim tumpah !! dah lah tumpah elok kat kaki aku , but its okay , yang aku risaukan adalah carpet kereta ibunya !! dah lah baru makan berapa suap je ishh , lebur RM16 :/ haha
sebelum jatuh haha
okay then kami ke jj , makangg my favourite food , nasi ayam , ade plak kakak ni promote domino's pizza ishh . and then nak main boling , boling penuh , alamak nampak SERA AZMI dating leww hahaha . pewiit , eceh den kami blah dari jj , kami ke polo , aku ingat nak makan laksa but ramainyaaa :/ so jejalan , mesti orang pelik tengok aku dengan handbag nya , -.- den bosan kami ronda ronda

bila sampai area giant , pandai plak kakak aku kol soh beli pau kat giaant , singgah la jap , macam suami isteri plak dahhh aww aww . <3 den balik , thanks sayang iloveyou :*

1 comment: