Wednesday, 28 December 2011

MCD

ok just now lepak mcd dengan anis syira and ani , best sangat sebab dah lama gila ta jumpe enn ennn . sembang punya sembang aku nak balik , aku nak hantar anis balik but sebelum tu aku nak gi isi minyak , anis pegi turun bayar , lepas isi aku ttop la bonet , den nak start tengok kunci ilek ! :O dah agak comfirm dalam bonet . cepat cepat aku kol abang aku , dia suh tunggu dalam 40 minit , pehh aku ngan anis pon ddok la kat tempat isi minyak tu macam orang bodo hahahha

No comments:

Post a Comment