Tuesday, 23 August 2011

tengok lah background blog aku

haha . sila tengok background blog aku hampa semuaa , yang kiri sekali tu aku 'nur iffah binti muhammad' yang sebelah aku tu abang aku 'muhammad izzat bin muhammad' sebelah abang aku tu ratu hati aku my mama lah wehhh :) and last person tu kakak aku 'siti nur munirah binti muhammad' . Ehh mane muhammad eh my dad ? ok dia jadi tukang tangkap gambar jap hahahha . look ! family aku semua tinggi tinggi kan , same level je hahah . awww

No comments:

Post a Comment